Czarna, zielona, biała…

Nie przegap

Chiński rynek słynie z różnorodnych gatunków herbat, zaś wiele z nich sprowadzono do Europy, w tym także do Polski. Wybór jest tak wielki, że aż zaskakujący. Z tego też względu każdy człowiek może wybrać odpowiedni dla siebie napar i do woli cieszyć się jego właściwościami, oraz cudownym smakiem i aromatem.

Keemun

Czarna herbata Keemun, pochodząca z prowincji Anhui, charakteryzuje się wąskimi, mocno zwiniętymi listkami, które w procesie produkcji nie są poddawane kruszeniu. Daje napar o brązowym zabarwieniu i delikatnym aromacie. Jest to najbardziej znany napar na terenie Europy, który cieszy się tu ogromnym powodzeniem.

Poprzedni artykułWitaminy w organizmie
Następny artykułUlung

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Proszę wpisać swój komentarz!
Proszę podać swoje imię tutaj

Najnowsze artykuły

Więcej podobnych wpisów